Vuokraa kirpputoripöytä

Kammarin kirpputori on nykyaikainen, itsepalveluperiaatteella toimiva kirpputori. Avara ja valoisa myymälämme sijaitsee keskeisellä paikalla Kiteen keskustassa. Vuokraa kirpputoripöytä joko varausjärjestelmämme kautta tai paikan päällä ja tule muuttamaan tarpeettomat tavarat rahaksi!

Kirpputorillamme on yhteensä 117 vuokrattavaa pöytää. 

Paikkavuokra

89 € / 24 myyntipäivää

49 € / 12 myyntipäivää

27 € / 6 myyntipäivää

Hintatarra-arkki 0.50 €/ arkki (sis.33 hintatarralappua)

Provisiomyynti

30 % myyntiprovisio + 12 € pöytävuokra/24 myyntipäivää (asikas itse hoitaa tuotteiden hinnoittelun ja esiillelaiton, pöydän siistimisen sekä purkamisen)

50/50 myynti: Asiakas toimittaa tavarat kirpputorille ennakkoon sovittuna ajankohtana. Henkilökunta hoitaa tuotteiden hinnoittelun, esillelaiton, huolehtii pöydän siisteydestä sekä purkamisesta. Myymättä jääneet tavarat asiakas saa halutessaan takaisin tai ne voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Myyntijakson lopussa veloitamme myyntisummasta 50 % myyntiprovison + 12 € pöytämaksun/ 24 myyntipäivää + 0.50 €/ käytetty hintatarra-arkki. 

TÄLLÄ HETKELLÄ EMME OTA 50/50 MYYNTIIN UUSIA ASIAKKAITA JONOON RUUHKAUTUNEEN TILANTEEN VUOKSI!

HUOM! Provisiopöytien vuokraus ainoastaan henkilökunnan kautta.

Kirpputoripöydän vuokraus

Voit vuokrata myyntipaikan joko netistä tai paikan päältä. Vuokraaminen on helppoa, sillä tietosi tallentuvat asiakasrekisteriin.

Käytössämme on nykyaikainen kassajärjestelmä, joten voit seurata myyntiäsi reaaliajassa internetissä vaikka älypuhelimella. Asiakas hinnoittelee tuotteensa hintalapuille, joissa on viivakoodit. Tämän ansiosta voit myös seurata, mitkä tuotteet pöydältäsi on myyty.

Vuokraa kirpputoripöytä

Tervetuloa Kammarin kirpputorille!

Soita meille! 045 614 8640 Vuokraa pöytä! Kirjaudu järjestelmään!

Vuokraa kirpputoripöytä

Voit tehdä varauksen kätevästi varausjärjestelmämme kautta.

Aukioloajat:

 

ma-pe 9-17

 

la 10-14